تاثیر قارچ گانودرما بر پسوریازیس

قارچ گانودرما هزاران سال است که به عنوان یک ماده دارویی مورد استفاده قرار می گیرد و به صورت داروی خام، پودرها، مکمل های غذایی، چای و قهوه در بازار موجود است. قارچ گانودرما بطور سنتی برای تقویت استقامت، ایمنی بدن و برای درمان بیماری های التهابی مانند آرتریت، آسم، برونشیت، سرطان های مختلف، هپاتیت و نفریت استفاده می شود. کامپو مبتنی بر طب سنتی چینی است و به معنای واقعی کلمه “روش هان” است که به طب گیاهی چین که در دوره سلسله هان توسعه یافته است، اشاره دارد. تماس فرهنگی بین چین و ژاپن از زمان های بسیار قدیم وجود داشته است. داستانی در مورد امپراتور چین وجود دارد (سلطنت: 221-210 سال قبل از میلاد) که گفته می شود که برای یافتن گیاه جاودانگی، از طریق کشتی به دریای شرقی رفت و در پایان ماموریت خود با قارچ گانودرما از ژاپن بازگشت. (نام ژاپنی این قارچ : reishi).

قارچ گانودرما از نظر ظاهری سطح لکه دار و قرمز رنگ مشخص می شود. در ابتدای رویش، سایه های سفید و زرد رنگی بر روی سطح چتر دیده می شود. قارچ گانودرما یک قارچ ساپروفیت است که بیشتر تمایل به رشد در آب و هوای گرم در چوب های پوسیده و چوب های سخت درختان را دارد. قارچ گانودرما در چین و ژاپن به سختی در طبیعت یافت می شود، اکنون به طور معمول در این کشور ها کشت می شود.

قارچ گانودرما و پسوریازیس

پسوریازیس یک بیماری پوستی است که اغلب با لکه های پوسته پوست با رنگ سفید یا قرمز نقره ای معروف به پلاک پسوریازیس مشخص می شود. این لکه ها به دلیل التهاب و تولید بیش از حد پوست است. پلاک ها معمولاً در آرنج و زانو بیماران نیز رخ می دهد، اگرچه ممکن است در هر ناحیه ای از بدن نیز دیده شود. پسوریازیس همچنین می تواند باعث التهاب مفاصل شود که به آرتریت پسوریاتیک مشهور است. خوشبختانه داروی طبیعی گیاهی قارچ گانودرما می تواند این بیماری را درمان کند و پوست بدن را بدون عوارض جانبی به سلامت عادی خود برگرداند. استفاده از قارچ گانودرما با روشی های مختلف برای درمان پسوریازیس  بکار می رود که این روش ها شامل تهیه یک ترکیب دارویی حاوی عصاره‌ی قارچ گانودرما می باشد. مصرف آن به روش های جلدی و خوراکی می باشد. این روش ها و ترکیبات علاوه بر درمان پسوریازیس و در پیشگیری از بیماری و پیشگیری از عود آن نیز موثر است.

قارچ گانودرما و پسوریازیس

قارچ گانودرما چگونه بیماری پسوریازیس را درمان می کند

پسوریازیس نوعی اختلال پوستی و بیماری خود ایمنی است که با التهاب و تکثیر اپیدرم غیر طبیعی شروع می شود. مطالعات متعددی اثبات کرده اند که لنفوسیت های T و سایتوکاین ها نقش مهمی در پاتوژنز این بیماری دارند. مطابق با تحقیقات حاضر ترکیب دارویی حاوی عصاره قارچ گانودرما برای درمان پسوریازیس موثر است.

قارچ گانودرما به تنهایی بیماری پسوریازیس را درمان نمی کند اما سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و عملکردهای بدن را بازیابی می کند. بدن وقتی سالم است می تواند با هر بیماری مبارزه کند. این قارچ سیستم های بدن را از هر گونه عدم تعادل مانند عدم تعادل تغذیه ای، عدم تعادل هورمونی، عدم تعادل سیستم ایمنی و pH متعادل می کند. با تنظیم  سیستم ایمنی بدن،حمله سیستم ایمنی به سلولهای خودی کنترل شده و مانع حمله گلبول های سفید به نقاط مختلف بدن می شود و باعث کاهش این بیماری می شود.

قارچ گانودرما ترکیبات تری ترپنوئید ها که ماده ی ضد آلرژی و ضد التهاب را دارد. این ترکیبات باعث کاهش التهاب ناشی از حملات سیستم ایمنی به سلولهای خودی می شود و این در درمان بیماری خود ایمنی پسوریازیس نقش دارد.

قارچ گانودرما با ترکیبات آلی آلکالوئید های خاصیت آرام بخش و ضد اضطراب را داراست که باعث کاهش میزان استرس و تنش های عصبی می شود.استرس که یکی از علل بیماری پسوریازیس است با تغذیه با قارچ گانودرما قابل کنترل است.

قارچ گانودرما هم چنین سلول های شاخی یا دندریتیک پوست که دچار اختلال شده اند، را با توجه به ترکیبات زیست فعال این قارچ،  بازسازی و ترمیم می کند و پوست را به حالت اولش باز می گرداند.

قارچ گانودرما همچنین به عنوان درمانی برای پسوریازیس، با متوقف کردن تکثیر سلولی و ضد درد یا کاهش درد در نقاط قرمز رنگ پوست عمل می کند.

قارچ گانودرما با تجویز موضعی در یک ناحیه از پوست با ترکیباتی شامل کرم ها، صابون ها، ژل ها، پمادها و نمکها تهیه شود. پلی اتیلن گلیکول ها، پروپیلن گلیکول ها، گلیسیرین و سایر حلال های مصنوعی ممکن است در این ترکیبات مورد استفاده نیز قرار بگیرند.

قارچ گانودرما و پسوریازیس

از علل پسوریازیس تا نقش تغذیه با قارچ گانودرما

قارچ گانودرما چه نقشی از پیشگیری تا درمان بیماری پسوریازیس دارد؟؟؟ علت دقیق پسوریازیس ناشناخته است، اما نظریه غالب، میزان بالای تکثیر سلولی را به یک نقص ژنتیکی متصل می کند. این نظریه مورد تأثیر تعداد زیادی از مواردی است که در خانواده ها وجود دارد. با این حال، مانند اکثر اختلالات ژنتیکی، این احتمال وجود دارد که افراد به سادگی مستعد ابتلا به پسوریازیس نیز باشند. انتخاب سبک زندگی نقش مهمی در تعیین شدت و فراوانی شرایط این بیماری بازی می کند. به عنوان مثال یک رژیم غذایی ضعیف، اغلب این وضعیت را بدتر می کند. دستگاه گوارش برای بسیاری از مبتلایان به پسوریازیس یک نقطه کانونی است. هضم ضعیف غذا، به خصوص هضم ناقص پروتئین، منجر به ایجاد سموم موسوم به پلی آمین ها می شود که در تکثیر بیش از حد پوست نقش دارند. همچنین، تصور می شود که رشد بیش از حد آلبیکنس و فرآورده های جانبی مختلف باکتری ها، این وضعیت را بدتر می کند. در کنار رشد بیش از حد این میکروب ها اغلب عدم تعادل یا کمبود فلور روده که به سم زدایی بدن کمک می کنند را تحت تاثیر قرار میدهند. بیشتر شدن سموم بدن این بیماری را تشدید می کند.

عملکرد کبد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است زیرا سیستم اصلی فیلتر بدن است. بهینه سازی عملکرد کبد با تغذیه و مکمل های غذایی می تواند کمک کننده باشد. در برخی از افراد، پسوریازیس با واکنشهای آلرژیک به غذا ایجاد می شود سرانجام، استرس، هورمونهای نوسان دهنده، آفتاب سوختگی و سایر عوامل محیطی نیز می توانند در بروز یا شعله ور شدن این بیماری نقش داشته باشد. برای تقویت و رفع تمامی موارد فوق، قارچ گانودرما می تواند همه فن حریف عمل کند. تقویت کبد، ضد آلرژی بودن،سم زدایی بدن،تقویت میکروب های روده و ضد التهاب بودن کلیه خواصی است که در قارچ گانودرما مورد تحقیق و مطالعه قرار گرفته و به اثبات رسیده است.

پروتئین، فیبر اسیدهای چرب ضروری، روی و ویتامین A همگی نقش مثبتی در درمان و کاهش عود این بیماری دارند. قارچ گانودرما با توجه به ارزش غذایی غنی، نقش موثری در تامین رژیم غذایی ضعیف این بیماران دارد.